Digitaal scorebord VVT

Twijzelerheide

Langs het hoofdveld op sportpark De Heide, de thuisbasis van voetbalvereniging VVT, staat sinds een kort een prachtig nieuw digitaal scorebord, waarop tijdens de gespeelde wedstrijden de stand en de nog te spelen speeltijd te zien zal zijn.

Het prachtige scorebord werd de voetbalclub in Twijzelerheide aangeboden door een aantal sponsors die VVT een warm hart toedragen. Op hun beurt werden deze sponsors met een bloemetje bedankt door het dagelijks bestuur van VVT bij de ingebruik name van het scorebord. Op de foto van links naar rechts de sponsors namens de vertegenwoordige bedrijven De Vesteynde, J&P montagebedrijf, café De Heidehoeke, Houtbouw G. van der Wal en de Club van 100 van VVT. Niet aanwezig waren de sponsors Friesland Sportprijzen, Kroon Worst, Hollema Bouw en Hacquebord.

Auteur

redacteur