Expo Noordoost Fryslân te volgen op tv

Dokkum

Op donderdag 6 oktober aanstaande gaat het grootste plattelandsevenement van het Noorden van start in Dokkum: Expo Noordoost Fryslân. Inmiddels hebben zich 145 standhouders aangemeld, een recordaantal deelnemers in de Expo geschiedenis.

Anja Cornelissen van de organisatie: ,,Dankzij een unieke samenwerking tussen Virema Video Registraties, stichting Net Nix, Kabel Noord en streekomroep RTV NOF gaat er van 6 tot en met 9 oktober dagelijks een Expo NOF Journaal de lucht in. We brengen Expo Noordoost Fryslân in ieders huiskamer.'' In de speciale Expo NOF Journaals zijn van donderdag tot en met zondag beelden en interviews te zien vanaf het evenemententerrein in Dokkum. Elke dag zullen de reportages die de jeugdige verslaggevers van Net Nix maken meedraaien in de kabelkrant-carrousel die te zien is op het tv-kanaal van RTV NOF. ,,Door deze prachtige samenwerking brengt de streekomroep haar slogan: Verrassend Dichtbij wederom in de praktijk,'' aldus voorzitter Simon Talsma van de organisatie. Naast de tv-journaals zullen de vrijwilligers van RTV NOF ook diverse live radio-uitzendingen verzorgen vanaf het Expo terrein aan het Harddraverspark in Dokkum. Zo hoeft ook de luiteraar niets te missen. RTV NOF is te ontvangen via kanaal 20 op het netwerk van Kabel Noord in de gemeente Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ameland en Schiermonnikoog. De radio-uitzendingen zijn te ontvangen via 105.8 & 107.0 FM in heel Noordoost Fryslân. Of via internet: www.rtvnof.nl De Expo Noordoost Fryslân is een regionale consumentenbeurs voor jong én oud. Iedere dag bieden de ruim 145 exposanten unieke producten, scherpe aanbiedingen en leuke snuisterijen aan op hun stands. Het exposanten aanbod is zéér gevarieerd en uitgebreid. Iedere dag worden er verschillende lifestyle shows op het grote podium gegeven. Live muziek, spetterende (dans)demonstraties en entertainment (ook voor kinderen) zal niet ontbreken tijdens de Expo.

Auteur

redacteur