Morgen beslissingen clubkampioenschappen autocross

Kollum

Iedere autocrossliefhebber kan zijn hart ophalen, want het belooft morgen een prachtige autocrossdag te worden op de snelle baan van Kollum. De Noordelijke Autocross Club (NAC) werkt zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen af en dus vallen de beslissingen in de strijd om het clubkampioenschap in de diverse klassen.

,,Het belooft echt een geweldige dag te worden met zoals het er nu voor staat prachtig nazomerweer. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om de baan in de beste mogelijke conditie te krijgen en het heeft geholpen”, aldus voorzitter Tjalling Feenstra van de NAC. ,,We hebben er na de overvloedige regen alles aan gedaan om het seizoen racend af te kunnen sluiten. Dat was ook nadrukkelijk de wens van de coureurs, want zij willen de titel natuurlijk niet in de schoot geworpen krijgen, maar op de baan laten zien dat ze echt de besten zijn.”

Auteur

redacteur