Dierenartsen laten zien wat ze kunnen

Dokkum

,,We laten hier zien wat we kunnen, we laten ook zien hoe mensen preventief kunnen werken.'' De dierenartsen Peter Egberink en Elske Kelderman van Dierenartsen Praktijk Dokkum trekken op hun stand de aandacht met een grote koe.

Ook in de dierverzorging gaat het om de markt, stelt Egberink, al is het nog geen vechtmarkt. ,,Voor nieuwe klanten houden we altijd open huis, om te laten zien hoe we werken, maar hier hebben we meer ruimte voor een leuke expositie.'' Kelderman: ,,We hopen dat we mensen een beetje enthousiast kunnen maken.'' Op de EXPO Noordoost Friesland presenteren 147 standhouders zich tot en met zondagmiddag. De stand van brassband UDI uit Oosternijkerk is zondag gesloten. ,,Wy binne in kristlik korps.'' Meer over de Expo in het Nieuwsblad Noordoost Friesland van vrijdag 7 oktober.

Auteur

redacteur