Rikus van der Es verlaat VIOD

Driezum

De uit Surhuisterveen afkomstige Rikus van der Es heeft besloten om als trainer bij voetbalvereniging VIOD na afloop van dit seizoen te stoppen.

Met Van der Es ging VIOD het vorige seizoen voor het eerst in haar geschiedenis de derde klasse in. VIOD presteerde onverwacht uitstekend met als hoogtepunt het winnen van de tweede periode. In de nacompetitie was Kollum een maatje de groot voor de Driezumers. Dit seizoen werd het vlaggenschip van VIOD geplaagd door een waslijst aan blessures en zijn de prestaties op het veld daarom navenant teleurstellend. Maar nu de ziekenboeg langzamerhand leeg raakt, boekte men onlangs de eerste overwinning. VIOD zal op zoek moeten naar een opvolger van Rikus van der Es, die besloten heeft om zijn carrière als trainer elders te willen voortzetten.

Auteur

redacteur