Twee drugsdealers aangehouden in Twijzelerheide en De Westereen

Twijzelerheide

WESTEREEN - De politie heeft in een onderzoek naar de handel in harddrugs in Noordoost-Friesland een 27-jarige inwoner van De Westereen en een 25-jarige inwoner van Twijzelerheide aangehouden.

Beide dealers kwamen in beeld bij de politie na anonieme tips. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten. Het duo wordt deze week op vordering van de officier van justitie geleid voor de rechter-commissaris. Het onderzoek gaat verder en meer aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit. Op 10 oktober werd de 27-jarige inwoner van De Westereen in zijn woning aangehouden op verdenking van het dealen in harddrugs. In de woning van de man werden goederen aangetroffen die daarmee in verband kunnen worden gebracht. De auto van de verdachte werd door de agenten in beslag genomen. De man uit De Westereen wordt ervan verdacht dat hij zich samen met een 25-jarige inwoner uit Twijzelerheide schuldig heeft gemaakt aan dealen van harddrugs in de wijde omgeving rondom hun woonplaatsen. De 25-jarige man uit Twijzelerheide werd op 11 oktober eveneens in zijn woning aangehouden. In de auto van deze verdachte werd een gebruikershoeveelheid cocaïne aangetroffen.

Auteur

redacteur