Dana Winner topper op Mega Artiestenfestijn in Dokkum

Dokkum

Beintema Events presenteert zaterdagavond vanaf acht uur het Mega Artiestenfestijn in de grote feesttent op de Zuiderschans. Met de komst van de Belgische ster Dana Winner heeft Beintema een artiest van allure naar Dokkum gehaald.

Dana Winner geniet wereldwijd bekendheid. Met de teller intussen op twee miljoen verkochte cd's in binnen – en buitenland is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Haar succesvolle muziekcarrière duurt al meer dan 20 jaar en leverde tientallen gouden en platina onderscheidingen op en verschillende nummer 1 hits. Onlangs verscheen haar live-dvd Parels Uit De Noordzee. Andere toppers in het overvolle programma zijn Jannes, Thomas Berghe, Die Twa, Jan Keizer & Annie Schilder en Bertus. Alle artiesten worden op het podium begeleid door het orkest Volendam Alive.

Auteur

redacteur