Dance2Xpress in de Doelstien

Dokkum

In sporthal De Doelstien wordt op zaterdag 5 november het dansspektakel Dance2Xpress gehouden, een samenwerking tussen Dance Factory en Release uit Dokkum. Het evenement bestaat uit twee gedeelten. ‘s Middags zijn er drie workshops voor kinderen (vanaf groep 3) van de basisscholen in de regio. Er zijn workshops streetdance, dans met pompons of baton en een les in stralend falen, gegeven door een theatergroep.

Jeugd uit het voortgezet onderwijs kan meedoen aan twee workshops in het teken van dans en muziek. Medewerking wordt verleend door Dikkie, oftewel Mad D! Hij geeft regelmatig lessen breakdance op onder andere het Dockingacollege. Inschrijven voor de workshops kan tot volgende week dinsdag. Het volledige programma, een inschrijfformulier en meer informatie staan op de speciale site www.dance2xpress.nl. ‘s Avonds is er vanaf half acht een programma van Dance2xpress. Naast de optredens van de beide verenigingen zullen de kinderen die aan de workshops hebben deelgenomen hun kunnen laten zien. Ook zijn er twee gastoptredens van Mad D. en Theatersport.

Auteur

redacteur