Assistent uit technische staf Boys

Harkema, sportpark De Bosk

Assistent-trainer Marc van Meel maakt niet langer deel uit van de technische staf van de A-selectie van topklasser Harkemase Boys. Volgens voorzitter Pieter Spinder van de Boys was er geen klik tussen de Groninger en hoofdcoach Wieb Rodenhuis. De zaterdagtopklasser gaat binnen de club op zoek naar een passende functie voor Van Meel.

Marc van Meel kwam in de afgelopen zomer naar De Bosk. De Groninger was bij de roodwitten de opvolger van Willem Weening. Harkemase Boys wacht komende zaterdag - 5 november - de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De regerend landskampioen staat momenteel op de vierde plaats, vijf punten achter koploper Spakenburg. Harkemase Boys vertoeft daarentegen in de onderste regionen van de ranglijst. Eigen foto

Auteur

Atze van der Ploeg