Trainer Floyd Tjeerdsma weg bij v.v. Buitenpost 2

Buitenpost

In goed overleg hebben trainer Floyd Tjeerdsma en het bestuur van de voetbalvereniging Buitenpost besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan.

De oefenmeester uit Buitenpost is bezig aan zijn tweede seizoen bij het tweede elftal (B-selectie) van v.v. Buitenpost, dat momenteel op een derde plaats staat in de reserve tweedeklasse B met een punt achterstand op Harkemase Boys 3 en VEV ’67 2 (Leek). Daarvoor was Tjeerdsma als trainer al een aantal jaren succesvol werkzaam bij de A1-junioren van de club in zijn woonplaats. Hij was eerder hoofdtrainer van FC Birdaard, Ropta Boys, Suawoude en ASC '75 in Augustinusga. Het contract met trainer Robert Kleefstra uit De Westereen, bezig aan zijn eerste seizoen bij de A junioren van de v.v. Buitenpost, is met een jaar verlengd. Buitenpost A1 staat op dit moment op een tweede plaats in de eersteklasse E achter koploper Peize A1.

Auteur

Bertus Koopmans