Drie jubilarissen politie Noordoost-Fryslân

De Westereen

Politieagenten Cor Hellinga, Eeltje de Vries en Tjeerd de Walle hebben vrijdagavond gezamenlijk hun 40-jarig jubileum gevierd in Old Dutch in De Westereen.

Gezamenlijk hebben de heren 120 jaar politie-ervaring in alle aspecten van het vak. Van buurtagent, recherche hoofdagent, vele nachtdiensten en noodhulp, alles is in 40 jaar voorbij gekomen. Het jubileum werd gevierd samen met collega's, vrienden en familie. De muziek deze avond werd verzorgd door Elske de Walle, dochter van Tjeerd De Walle. Ook was er een optreden van shantykoor De Beurtschippers, waar ook Cor Hellinga zijn stem laat mee klinken en tevens was er een optreden van het Blauwhuster Dakkapel, waarbij Tjeerd de Walle trompet speelt. Cadeaus wilden de agenten graag ontvangen in de vorm van een envelop met inhoud, hoe meer hoe beter. Deze konden in een speciale bus worden gedaan. De inhoud is bestemd voor het Ronald Mcdonald huis in Leeuwarden.

Auteur

Monique Westra