Bouwdagen Biddle survivalrun van start

KOOTSTERTILLE

De survivalrun van Kootstertille is al jarenlang een van de grootste evenementen in de regio en op zondag 13 maart vindt de 15e editie van de survivalrun plaats. Dit jaar worden er 1500 deelnemers aan de start verwacht, die een pittig parcours tegemoet kunnen zien tijdens deze jubileum editie.

Ruim van te voren wordt het begin gemaakt met het opbouwen van alle hindernissen. 30 Januari is de eerste dag dat de bouwers van start gaan. Zes weken lang zullen zij elke zaterdag hun uiterste best doen om mooie en uitdagende hindernissen te bouwen. Bovendien wordt in de week voorafgaand aan de run dagelijks gebouwd, waarbij de laatste hindernissen geplaatst worden en de hindernissen aan een laatste check worden onderworpen. Een bouwdag begint om 8.00 uur en eindigt zo rond 16.00 uur, de catering is vanaf het begin tot het eind aanwezig. Wie zin heeft om een dag te komen helpen bouwen kan contact opnemen met de bouwploeg via emailadres bouwploegssk@hotmail.com.

Auteur

Marike Van der Molen