Afvaarten Holwerd - Ameland vervallen wegens lage waterstanden

Holwerd

Vanwege voorspelde lage waterstanden is de mogelijkheid om de haven van Holwerd veilig te bereiken de komende dagen beperkt. Als gevolg hiervan vallen er afvaarten uit op zondag 7 januari en maandag 8 januari. Het gaat om de afvaarten Ameland - Holwerd om 19.00 uur en Holwerd - Ameland om 20.00 uur op zondag 7 januari, en de afvaarten Ameland - Holwerd 08.30 en Holwerd - Ameland om 9.30 uur op maandag 8 januari.

Voor de watertaxi en sneldienst traject Ameland – Holwerd worden vooralsnog geen problemen voorzien en zal worden gevaren conform dienstregeling. Aansluitend busvervoer Zowel ARRIVA Ameland als ARRIVA Fryslân zijn geïnformeerd over de uitval afvaarten traject Ameland – Holwerd van 7 en 8 januari 2018. Meer informatie of vragen over busvervoer: 0900 - 9292 (€0,90/m) www.9292ov.nl Lauwersoog – Schiermonnikoog Voor het traject Lauwersoog-Schiermonnikoog worden geen problemen verwacht en zal worden gevaren conform dienstregeling. Kijk voor actuele informatie op de website www.wpd.nl  

Auteur

jkommerie