Jouke D. de Vries lijsttrekker S!N

HOLWERD

Jouke Douwe de Vries is unaniem gekozen tot lijsttrekker van de nieuwe partij S!N (Sociaal in Noardeast-Fryslân). De huidig fractievoorzitter van Dongeradeel Sociaal voert de S!N-lijst aan voor de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân.

Nummer 2 op de kandidatenlijst van S!N is Sjoerd Keizer, oud-fractievoorzitter van PvdA-Kollumerland. Rebecca Slijver, zittend raadslid voor Dongeradeel Sociaal, staat namens GroenLinks op plek 3. Johan Lammering, SP-lid en huidig commissielid voor Dongeradeel Sociaal, bezet plaats 4. Manon van der Meij-Baron, eigenaar van een kinderopvang in Dokkum, staat op nummer 5.

De rest van de kandidatenlijst wordt later dit voorjaar vastgesteld met een brede vertegenwoordiging uit de gehele nieuwe gemeente.


Auteur

Redacteur