Pannenkoekdag in woonzorgcentrum De Skûle

METSLAWIER

17 leerlingen van groep 7 en 8 van CBS de Rank uit Metslawier deden vrijdag mee aan de Nationale Pannenkoekdag in woonzorgcentrum De Skûle in Metslawier.

De leerlingen gingen enthousiast aan de bak om ouderen te voorzien van lekkere pannenkoeken. Zo'n 225 zelfgebakken pannenkoeken vonden gretig aftrek onder 60 ouderen uit De Skûle en de Klink. "Het was één groot smulfestijn".

De leerlingen kwamen rond 10.30 uur  in de Skûle om alles voor te bereiden, ze zetten alles klaar, dekten de tafels en bakten al vele pannenkoeken in het voor zodat ze alle 60 bewoners van pannenkoeken konden voorzien. Rond het middag uur, haalden ze de bewoners van de kamers die niet zelfstandig konden komen. Ook zorgden de leerlingen er voor dat alle bewoners werden bediend, ze bleven doorbakken tot iedereen genoeg pannenkoeken had gehad. Na afloop werd er ook nog opgeruimd. 


Auteur

Redactie