Mannenkoor Pro Rege zingt met Pasen in Ferwert

Ferwert

Op paaszondag 1 april houdt Christelijk Mannenkoor Pro Rege Dokkum e.o. een zangavond in het teken van Pasen.

Deze zangavond wordt gehouden in de Liudgertsjerke te Ferwert (Hegebeintumerdyk 5) en begint om 19.30 uur.

Het koor heeft nieuwe muziek ingestudeerd wat ze deze avond voor het eerst laat horen onder de bezielende leiding van dirigent Dirk Norbruis. Bij sommige koorwerken, maar zeker bij de samenzang, kan iedereen meezingen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Ronald Postema op piano en Anja Heikamp-Kommerie op het Van Dam orgel.

Pro Rege nodigt iedereen uit om deze avond bij te wonen. Het programma start om 19.30 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur. In tegenstelling tot vorig jaar worden er nu kaarten in de voorverkoop verkocht. Dit om problemen met een te volle kerk te voorkomen. Kaarten voor €5,00 zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen Evangelische Boektiek Dokkum, Warenhuis Pynacker Ferwert, Coöp Marrum, Slagerij Smit Ternaard, O. Haitsma Holwert en aan de deur zo lang de voorraad strekt.
 


Auteur

Redactie