Nieuwste mode op ladiesnight

Ternaard - Vrijdag was er een ‘Ladies Only’ avond in Dorpshuis Tunawerth. Mode, make up en meer was voor de dames uitgestald. By-Mar uit Dokkum presenteerde de nieuwste voorjaarscollectie tijdens de modeshow.

Naast By-Mar was de organisatie in handen van schoonheidssalon Gesiena, gevestigd in Ternaard. Samen met veel lokale ondernemers hadden de dames een gevarieerde fair neergezet. Om het echte voorjaar in huis te halen presenteerde ‘Mooi mei blommen’ een sfeervol blommehoekje. Voor glimmende lippenstift en nagellak was Gesiena Schoonheidssalon aanwezig. Ook voor de perfecte schoonmaak was je bij Jemako aan het goede adres. Ook natuur producten en geurende zakjes en waxmelts werden verkocht. Daarnaast veel kleding en gadgets voor de vrouw. Kinderen konden aan de knutseltafel porselein schilderen.

Modeshow

Mannequins van By-Mar vulden halverwege de avond de catwalk, hier werd door de vier dames de nieuwste voorjaarskleding gepresenteerd. Dit jaar veel in het oog springende kleuren in de kleding, geel, rood en groen. Onder andere Tutte-Famkes en By-Mar adviseerden de aanwezigen over de nieuwe voorjaarscollectie.

Na afloop werden er onder de aanwezigen enkele waardebonnen verloot, tevens hadden alle aanwezigen ondernemers prijzen beschikbaar gesteld voor het afsluitende draaiend rad.

Foto’s Geertje Schoorstra