Friesch Dagblad Masterclass met Gabriël Anthonio

LEEUWARDEN - Na verschillende succesvolle business events organiseert het Friesch Dagblad voor het eerst een Masterclass voor het bedrijfsleven.

Wat is leiderschap met impact? Over die vraag houdt Gabriël Anthonio op 24 april een masterclass voor professionals, bestuurders, managers en andere belangstellenden. In de Blokhuispoort in Leeuwarden geeft hij een middag en avond zijn visie op wat 'leiderschap' kan inhouden: positief invloed uitoefenen, op jezelf en anderen. Dat is kennis nemen van theorie en wetenschappelijke inzichten maar ook de verbinding daarvan met de praktijk van alledag: wat kan een mens voor concrete dingen doen om zijn of haar impact te vergroten?

Anthonio laat manieren zien en voelen waarmee je anderen kunt inspireren. Hij gaat in op de kracht van kwetsbaarheid, verbinding en dialoog. Over het leren kijken en luisteren naar wat het leven brengt en wat dat ons te zeggen heeft.

De masterclass is niet alleen luisteren naar theorie en praktijkvoorbeelden maar ook met elkaar in gesprek gaan op verschillende manieren en over verschillende onderwerpen.

Gabriël Antonio is onder meer bijzonder hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit van Groningen, hij is voorzitter van de Raad van Bestuur Verslavingszorg Noord Nederland, lector aan NHL-Stenden Hogeschool en columnist voor het Friesch Dagblad. Hij geeft vaak masterclasses en is een veelgevraagd spreker in het hele land.

Aanmelden voor de masterclass op 24 april (16- 21 uur) kan via frieschdagblad.nl/masterclass