Lentefair in dorpshuis Oosternijkerk

Oosternijkerk In Dorpshuis de Terp werd vrijdag een lentefair gehouden met vijftien standhouders die waren ondergebracht in drie verschillende ruimtes.

Direct vanaf aanvang was het ‘s middags al gezellig druk. Rond half acht was zelfs de grote zaal even behoorlijk vol gelopen. Dit kwam mede omdat een vijftal dames op het podium een exotische buikdans act demonstreerden.

De kinderen konden zich laten schminken en liefhebbers konden een shiatsu massage krijgen. Ook konden de bezoekers op de foto, staande achter een lijst die versierd was met bloemen, gemaakt door de lokale bloemist.

De toegang was gratis en men mocht bij binnenkomst een kaartje invullen met naam en adres. Op deze manier kon iedere bezoeker meedingen naar mooie prijzen die door alle standhouders beschikbaar waren gesteld.

Na sluitingstijd werden er 4 kaartjes met de gegevens van de bezoekers getrokken om vervolgens gebeld te worden dat zij hun prijs konden komen afhalen. De vele kleine prijsjes waren omgepakt tot vier grotere pakketten welke beslist de moeite waard waren.