Keepersdag Dokkum naar herfstvakantie

DOKKUM Afgelopen jaar, oktober 2018, zou de 5de editie van de Keepersdag Dokkum plaatsvinden. Wegens verschillende omstandigheden heeft de organisatie deze verplaatst naar het voorjaar van 2019.

Echter, ook nu zit het niet mee een geschikte datum te vinden. Door de verbouwing van de kantine van Be Quick , zijn de middelen en mogelijkheden schaars en is er na overleg met de vereniging voor gekozen om de keepersdag wederom uit te stellen tot de herfstvakantie (de origine periode van de keepersdag). Deze dag zal begin van de herfstvakantie plaatsvinden. De datum is echter nog afhankelijk van het speelschema van de profclubs. Aan de hand daarvan wordt duidelijk welke profs aanwezig kunnen zijn.

De 5de editie zal, zoals al eerder gezegd, een speciale aflevering. Hetprogramma zal bestaan uit professionele trainingen, een demo en keepers-battles. De dag is voor keepers van de JO6 t/m JO20, welke allemaal tegelijk worden verwacht. De leeftijdscategorieën worden vervolgens onderverdeeld in 2 groepen, waarbij het programma plaats zal vinden op 2 velden. Het programma van de dag zal ongeveer 6 uren in beslag nemen.

Omdat dit de 5de editie is, zullen er wat dingen anders zijn dan anders. Een nieuwe partner van KeepTotal is prof-keeperstrainer Maarten Arts (momenteel actief bij Royal Union, België).

Daarnaast heeft de Keepersdag Dokkum er sinds heden een nieuwe sponsor bij; handschoenen en kledingmerk PEAK Elite van Tim Krul. Daarom zal de Keepersdag Dokkum de nieuwe naam: PEAK ELITE Keepersdag Dokkum gaan dragen. Tijdens deze dag zal er een stand aanwezig zijn met PEAK Elite producten (kleding & keepershandschoenen). De keepershandschoenen kunnen worden aangeschaft met 10% korting wanneer oude handschoenen worden ingeleverd. Hiermee willen wij bijdragen aan het goede doel: Gloves4Africa van Maarten Arts, waarmee kansarme keepers worden voorzien van keepershandschoenen zodat ook zij hun hobby kunnen beoefenen.

Inschrijven kan door de naam, vereniging, leeftijd & team van de keeper te mailen naar: keepersdag@gmail.com.