PaPiTo Winkelier van het Jaar van Friesland

Met een rapportcijfer van 9,37 is Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo in de verkiezing voor Winkelier van het Jaar op de eerste plaats geëindigd in de categorie 'Modewinkels'. voor de provincie Fryslân.

Daarmee sleepten ze automatisch ook de titel voor de gemeente Dantumadiel in de wacht. Deze titels mag de winkel een jaar lang dragen.

Voor de verkiezing, de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers, kreeg de winkel aan de Haadwei in Damwâld 1363 stemmen. In de verkiezing gaat de organisatie op zoek naar winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven, winkels waar klanten naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren.

,,Wij zijn super trots op deze bijzondere prijs. We proberen onze klanten altijd speciale aandacht te geven. We merken dat consumenten dit waarderen en dit steeds meer opzoeken. In deze tijd van online shoppen is winkelen bij PaPiTo weer echt even een uitje", vertelt Anneke Heeringa, die samen met haar dochter Melanie Sijtsma de winkel runt. ,,Dat er zoveel mensen op ons hebben gestemd en onze winkel met zo'n hoog cijfer hebben gewaardeerd bevestigt dat voor ons."