Alle titels bekend voor Gouden Gondelvaart op wielen

Drogeham - Langzamerhand beginnen de vakanties ook voor het Noorden van Nederland, maar in het dorpje Drogeham wordt de laatste weken hard gewerkt.

De Gondelvaart op Wielen viert vrijdag 20 en zaterdag 21 september haar vijftigste editie en dat gouden jubileum wordt aan alle kanten uitgebreid gevierd. Ten eerste vanwege het feit dat er maar liefst 11 wagens aan de start verschijnen, daarnaast heeft de organisatie wederom fantastische korpsen aan zich kunnen verbinden waaronder het Jong Pasveerkorps uit Leeuwarden. Bovendien zijn er extra festiviteiten georganiseerd voor jong en oud in het derde weekend van september.

Gondelvaart op Wielen is een prachtig evenement, leuk voor jong en oud, ook voor de allerkleinsten. De figuratie, de ontwerpen en natuurlijk de magische beleving in het donker vormen een avontuur op zich. Er is plek genoeg aan de kant van de straten en kinderen tot en met 12 jaar mogen zelfs gratis meekijken. De start is beide avonden om 20:30 uur, maar al eerder is er de mogelijkheid om de gondels te bewonderen.

De ontwerpen voor het jaar 2019 nog even op een rijtje; The Bining Blizzard, Pinokkio, Invention du Professeur, Boodschappen, Reggae Night, De tijd vliegt, Brassed off, Sesame Street, Apport, Nova Zembla en de 50ste Gondelvaart op wielen draait door.