Stamppot en muziek tijdens Wâldstock Festival

Damwâld - Voor een bijzonder avondje uit moet je zaterdag 2 november in de Krúswei in Damwâld zijn. Daar barst het Wâldstock Festival los met zeven bands uit de Wâlden en omstreken. De presentatie is in handen van Willem Wâldpyk. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze kunnen besteld worden inclusief stamppotbuffet.

Het festival begint vanaf 17.00 uur met een zogenaamde vintagemarkt met enkele standjes waar spullen te koop zijn uit de ‘Woodstocktijd’. Koken is deze avond niet nodig, want tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen liefhebbers in de Krúswei terecht voor een lekkere ‘Wâldstockhap’, oftewel een stamppotbuffet. Let op: Deze all-in kaarten zijn beperkt verkrijgbaar en alleen te bestellen via https://mgtickets.nl/v/1011

De muziek start om 18.30 uur en gaat door tot 01.30 uur. Diverse bands treden op met muziek van toen en nu, zoals Nancy and de Sinatras, de Bonifaciusband, Tiffany & the Rythm Boys, Progress, Jacob de Boer en zangeres Tess en de Frans Jelle Bluesband.

De avond wordt afgesloten door de populaire Friese Top 100 band Freeway. Zoals de naam van het festival doet vermoeden is de avond in de sfeer van het Woodstock Festival. Zo zijn er op het scherm de hele avond beelden te zien van het bekende Amerikaanse festival dat precies 50 jaar geleden plaatsvond.

Kaartenzijn verkrijgbaar bij de Primera in het winkelcentrum van Damwâld of via www.dekruisweg.nl