VV Ternaard op de toekomst voorbereid

Ternaard - Nadat VV Ternaard vorig jaar promoveerde naar de vierde klasse, is de nieuw gevormde sponsorcommissie van VV Ternaard behoorlijk actief bezig geweest om het gesprek aan te gaan met bestaande en potentiële sponsoren. Dit heeft ervoor gezorgd dat een aantal bestaande sponsoren ook de komende jaren garant staan voor de toekomst van voetbalvereniging Ternaard. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe sponsoren bijgekomen.

Eerste Elftal VV Ternaard

De komende jaren wordt het 1e elftal van VV Ternaard gesponsord door Akkerman Vloeren van eigenaar Pieter Akkerman. Hij heeft ervoor gezorgd dat het 1e elftal van Ternaard helemaal nieuw in de kleding is gestoken, waardoor het vlaggenschip van de voetbal vereniging goed voorbereid de vierde klasse in gaat. Ook voor de komende jaren heeft Pieter zijn toezegging gedaan om het 1e elftal van Ternaard financieel te steunen. Alle leiders van de diverse elftallen en zeventallen van Ternaard hebben allemaal een coachjas ontvangen. Dit jaar staat voor het eerste elftal trainer Sjoerd van Klaarbergen. Leider van dit team is Dolf Braaksma. Ternaard 1, komt dit jaar uit in de Vierde Klasse B KNVB.

Dameselftal VV Ternaard

Het dameselftal van Ternaard speelt dit seizoen in de 3 de klasse -4. Dit team staat onder leiding van Trainer Rienk Sijens. Ook voor dit team is er een nieuwe (bestaande) Hoofdsponsor gevonden, in de name van Spar Herder te Ternaard. Johannes Herder is de eigenaar van deze Supermarkt en voorziet de Dames van een totale nieuwe kledinglijn, incl. tassen.

JO 19 junioren

Dit jaar is voor de twee oudste junioren teams een samenwerking aangegaan met V.V. Holwerd. De JO19 spelen dit seizoen in de 2 e Klasse -5. Trainer is Jan Pieter Prins en leider is Arnold Kingma. Gosse Reinder Kingma, eigenaar van Kingma’s Schoonmaak, is bereid gevonden het team de komende jaren financieel te ondersteunen.