Spellen spelen leuker online of in real life?

Aangeboden door: Cadeauvoordeel.com

De mogelijkheden die met de ontwikkelingen van het internet zijn meegekomen zijn eigenlijk eindeloos. Inmiddels kunnen we al spelletjes spelen op onze computer of laptop, maar natuurlijk kan dit ook op een tablet of een smartphone. Met andere woorden, we zijn in principe in staat om 24/7 een spel online te spelen via een apparaat dat toegang heeft tot het internet. Hartstikke leuk, toch?

Nou, eigenlijk is het nog veel leuker om een spel in real life te spelen. Dit houdt natuurlijk in dat je bijvoorbeeld een bordspel speelt met jouw familie of vrienden. Dat is toch wel wat gezelliger. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook ontzettend veel verschillende gezelschapspellen te koop, die bovendien niet meer zo duur zijn als ze ooit waren. Kijk bijvoorbeeld eens bij CadeauVoordeel, een Friese (web)winkel welke erg leuke spellen heeft zoals deze drie exemplaren.

Dokter Bibber

Dokter Bibber mag dan wel aangekaart staan als een kinderspel, stiekem is het voor de hele familie een feest om te spelen. Bij dit spel ben jij natuurlijk de dokter die een patiënt moet verlossen van de pijn. Maar de zieke is ontzettend gevoelig, dus jij moet zo voorzichtig mogelijk zijn. Pak de pincet maar vast en begin met het verwijderen van zijn gekke kwaaltjes. Degene die de meeste probleempjes oplost wint het spel!

Wie Is Het?

Een klassiek spel voor de gehele familie, dat is het Wie Is Het? raadspel. Iedere speler kiest een man/vrouw en gaat dan proberen om met ja- en nee-vragen uit te zoeken wie de man/vrouw van de tegenstander is. Als je denkt te weten wie het is dan mag je natuurlijk raden. Hier zit wel een grote maar aan, want als jij verkeerd raadt verlies je automatisch het spel. Raad je goed, dan ben jij natuurlijk de grote winnaar!

Skip-Bo

Het ultieme kaartspel, zo wordt Skip-Bo ook wel genoemd. Bij dit gezelschapsspel moeten de spelers op strategische wijze de kaarten in de  juiste volgorde stapelen. Hierbij krijgt elke deelnemer een bepaald aantal kaarten, wat zijn/haar voorraadstapel is. Degene die door deze kaarten heen is, wint dit spel van de makers van UNO. Gemakkelijk om te spelen, maar een uitdaging om te winnen!