TanQyou opent nieuw tankstation in Westergeest, 20 cent korting per liter

Westergeest - TanQyou opent op zaterdag 18 januari weer een nieuw tankstation in Westergeest. Op het tankstation met de bekende blauwe Q wordt speciaal tijdens de opening op 18 januari een kortingstarief gehanteerd van 20 cent per liter op de landelijke adviesprijs. Tevens maakt iedere tankende klant die dag kans op een kledingcheque.

Het nieuwe station in Westergeest is gevestigd aan de Simmerwei 2. Gedurende de feestelijke opening tankt iedereen die dag tussen 12:00 en 17:00 uur tegen 20 cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Daarnaast maakt iedere tankende klant kans op een kledingcheque ter waarde van 50 euro van Nieuwnieuw.com.

In 2015 is TanQyou vanuit Friesland begonnen met een eigen tankstation formule. Het doel van TanQyou is om hiermee alle zaken omtrent autorijden weer leuk te maken. Ondanks dat TanQyou onbemande tankstations heeft, wordt het tanken aan de pomp weer persoonlijk gemaakt.

Door middel van een touchscreen aan de pomp registreert de klant zich als My TanQyou gebruiker. Vervolgens wordt een My TanQyou gebruiker bij een volgend bezoek herkend en begroet bij voornaam. Tankbonnen zijn niet meer nodig want alle tanktransacties worden digitaal opgeslagen. Daarnaast maakt iedere klant kans op de periodieke prijzenpot, want elke getankte liter is een lot. Zo maakt TanQyou tanken persoonlijker en leuker.