Sportclubs in actie voor middenstand

SNEEK - Het Friese actiebureau Clubplan heeft een sponsoractie opgezet waarmee de sportverenigingen in deze moeilijke tijd iets terug kunnen doen voor de lokale middenstand, vaak hun sponsors.

Het is een 1-2-tje om de lokale bestedingen een boost te geven zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle middenstanders straks de deuren weer kunnen openen. Samen met de lokale middenstand worden speciaal sponsorboekje gemaakt. Dit boekje staat vol met waardebonnen van de middenstanders. Ondernemers bepalen zelf wat zij op hun waardebon zetten, maar net wat hun straks het beste kan helpen als alle winkels, horeca, kapsalons enzovoort. weer open mogen

De lokale middenstand is erg belangrijk voor sportverenigingen. Als sponsor bieden zij de clubs altijd veel steun, maar nu staan de ondernemers zelf onder grote druk. Het coronavirus en alle maatregelen hebben veel consequenties voor de middenstanders. Veel winkeliers en horeca maken zich hierdoor grote zorgen over hun financiën en het voortbestaan van hun zaak. Daarom komen veel Friese sportclubs in actie.

Lees ook: https://www.lc.nl/sport/Friese-clubs-op-de-bres-voor-sponsors-25516140.html