Rochelle Boersma nieuwe aanwinst hoofdmacht vrouwen Be Quick Dokkum

DOKKUM - Keepster Rochelle Boersma staat volgend seizoen bij C.S.V. Be Quick Dokkum onder de lat op het Tolhuispark. De jonge sluitpost komt oorspronkelijk van SJO Bergum BCV Combinatie (nu FC Burgum) vandaan en is vanaf 2017 bij de talenten van Heerenveen actief.

Rochelle zelf is ook blij met deze stap in haar voetbalcarrière: “Op deze manier kan ik naast Be Quick Dokkum ook bij Heerenveen blijven trainen, en kan ik elke zaterdag wedstrijdminuten maken”.

“De faciliteiten op het moderne Tolhuispark zijn uitstekend, de vrouwen van Be Quick Dokkum zijn ambitieus en willen weer een stabiele landelijke eersteklasser worden. Daar hoop ik mijn steentje aan te kunnen bijdragen”.

De technische staf is zeer verheugd dat Rochelle Boersma volgend seizoen bij Be Quick Dokkum gaat keepen. De gesprekken verliepen van beide kanten erg positief. Ze is een zeer fanatieke keepster met een mooie voetbaltoekomst in het verschiet. Daarnaast is het prachtig dat door de goede onderlinge samenwerking tussen Be Quick Dokkum en de meiden- en vrouwentak van SC Heerenveen deze transfer is gerealiseerd.