Nieuwe rolstoelbus voor Elkander!

Feanwâlden Op 30 juni werd er een nieuwe rolstoelbus in gebruik genomen door overhandiging van de sleutel van de bus door de heer Folkerstma van de A.S. Talma Stichting aan vrijwillige chauffeur de heer Hoekstra.

De bus zal worden gebruikt voor het halen en brengen van cliënten van de dagbesteding en bewoners en cliënten van de woonzorgcentra Talma Hûs, Talma Hoeve en De Hale in Feanwâlden, Brugchelencamp en KSW ’t Hofke in De Westereen, Dongeraheem in Dokkum en De Skûle en De Klink in Metslawier.

Hinke de Boer, manager WWZ: „De aanschaf van deze mooie nieuwe rolstoelbus is mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring door de A.S. Talma Stichting, Stichting Noard East Fryslân en Vrienden van Talma Hûs. We willen iedereen die de aanschaf van de bus, op welke manier dan ook mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken! We zijn heel blij dat er voor het besturen van de bus een enthousiast groepje vrijwilligers beschikbaar is.”

Elkander kan nog meer vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Harold Vogelzang, vrijwilligerscoördinator Talma Hûs, telefoonnummer 0511 479700.