Gratis kidsactiviteiten in de Doelstien

DOKKUM - In de maand augustus kunnen kinderen tot en met 18 jaar gratis meedoen aan activiteiten in de Doelstien in Dokkum. Op 8, 15 en 22 augustus zullen er verschillende workshops gegeven worden aan verschillende leeftijdsgroepen.

Op deze dagen staan plezier en actief bezig zijn op muziek voorop. De kinderen kunnen dansen op verschillende soorten muziek en meedoen aan Pom and Dance. Pom and Dance is dansen op muziek met pompons. Tevens kan iedereen kennismaken met de twirlsport. Voor degenen die al gevorderd twirlen is er een oefenplek gereserveerd om twirltechnieken te kunnen oefenen. Voor novice/beginnende sporters zal er een twirlworkshop zijn.

Voor de allerkleinsten is er een kleuter- en peuterdansuurtje met attributen. Lekker bewegen met andere kinderen op de leukste liedjes van 10:00-11:00 en van 11:00-12:00. Ook zal er een springkussen zijn en een make-uphoek. Voor de oudere deelnemers is er een gevulde dag van 10:00-13:00 uur. De kantine zal deze dag ook geopend zijn. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Sport Fryslân. Je kan alleen meedoen als je je van tevoren opgeeft. Opgaves kunnen via de mail solisten@releasedokkum.nl