Beleef & bezinroute omgezet naar het wandel-, dag- en schrijfboek Psalmen2GO

KOLLUM - Marian van der Zwaag heeft de interactieve beleef & bezinroute ‘kom op adem – a touch of heaven’, die vorig jaar bij het Strandheemfestival zo’n 250 bezoekers trok, omgezet naar het wandel-, dag- en schrijfboek Psalmen2GO.

De ‘C’ van Corona, crisis en Christen staat boven de eerste blog op de nieuwe website van GoBoom – vernieuw, groei & bloei van Marian van der Zwaag. En dat had een reden, want de coronacrisis had ook impact op haar bedrijf.

,,De beleef & bezinroutes werden geannuleerd, zo ook de geplande projecten binnen het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Van een goed gevulde agenda naar bijna leeg. Na een aantal wandelingen in de natuur, waarbij ik mijn gedachten op een rijtje kon zetten, mij heb laten inspireren door de natuur en rust vond dichtbij de schepper, ontstond een nieuwe weg. Vele nieuwe deuren gingen open.’’

Zo werd de interactieve beleef & bezinroute ‘kom op adem – a touch of heaven’ omgezet naar het wandel-, dag- en schrijfboek Psalmen2GO. ,,De Psalmen vertellen van hoe het leven kan gaan en God die een plan heeft. Ze geven bemoediging, troost en hoop. Persoonlijk mag ik dat ook ervaren. Dat onder alle omstandigheden God onvoorwaardelijk lief heeft, hoop geeft en licht is voor onderweg. Door het boek ontdek je in de natuur of aan de keukentafel jou verhaal door Gods verhaal.’’

Het wandeldagboek biedt vijftien Psalmen voor onderweg. Aan de hand van korte vragen en creatieve schrijfopdrachten gaat de wandelaar stap voor stap van hoofd naar hart naar handen. Het boek is te bestellen via de webshop www.goboom.nl, of door een bericht te sturen naar info@goboom.nl. Het ligt ook vanaf volgende week in diverse christelijke boekwinkels in Nederland.