Specsavers steunt buurthuiskamers Leger des Heils

Dokkum Tien jaar geleden riep oog- en hoorzorgketen Specsavers ‘Stichting Specsavers Steunt’ in het leven, een initiatief waarmee zij jaarlijks diverse goede doelen met een lokaal karakter een financieel steuntje in de rug geeft. Vanaf dit jaar sparen alle Specsavers-winkels voor de ruim 100 buurtlocaties van het Leger des Heils.

Klanten van Specsavers Dokkum dragen met de aanschaf van een bril of hoortoestel automatisch bij aan een donatie voor Bij Bosshardt Dokkum.

Om de start van de samenwerking te onderstrepen en zichtbaar te maken welke rol de lokale huiskamers vervullen, presenteren Specsavers en het Leger des Heils een bijzondere fotoreeks. De serie geeft een inkijkje in de diversiteit, veelzijdigheid en betekenis van de huiskamers voor de bezoekers.

,,Zowel het Bij Bosshardt Dokkum als Specsavers Dokkum hebben een heel lokaal karakter”, aldus Martin Moeton, retailpartner bij Specsavers Dokkum.

,,We staan allebei middenin de samenleving en onze deuren staan altijd voor iedereen open. Daarom hopen we dit jaar een mooie donatie voor Bij Bosshardt Dokkum bij elkaar te sparen.”