Winkeltjesroute De Wouden en omstreken

Broeksterwâld - De deelnemers van de Winkeltjesroute De Wouden en omstreken hebben hun winkeltjes ingericht in herfstsfeer. In de maand november staat het winkeltje van Hillie Eisma, baby en kado in Broeksterwâld in de schijnwerpers. Al ruim vijf jaar bestaat deze winkel met een ruim assortiment kleertjes en cadeaus voor baby’s. Alles van bekende merken en met de mogelijkheid om de naam erop te laten zetten. Ook voor samengestelde pakketten voor bijvoorbeeld een kraamvisite zijn verkrijgbaar.

De hele winkeltjesroute is ongeveer 55 kilometer. Deze keer kan gestart worden bij Hillie Eisma, Pieter Durks-strjitte 6 in Broeksterwâld. Hier krijgen deelnemers een stempelkaart met de adressen van de winkelroute. De kaart is onbeperkt geldig en overal wordt een stempel of een handtekening uitgedeeld. Wanneer alle winkels bezocht zijn, krijgen deelnemers bij de laatste een attentie.

Er wordt uiteraard rekening gehouden met corona. Er is ontsmettingsmiddel en -doekjes en de anderhalve meter regel wordt gehanteerd. Op 7 november is de eerstvolgende Winkeltjesroute.

www.wrwo.nl