Federatie Dongeradeel start met kaatstraining

HOLWERD/ANJUM - Federatie Dongeradeel is weer bezig om de kaatstraining in de zalen te Anjum en Holwerd te organiseren. Voor de jeugd zijn de huidige coronamaatregelen dusdanig dat dit gewoon door kan gaan.

Trainers Sip Jaap Bos en Tamme Visser hebben er weer zin in om de jeugd te trainen. Hun kennis en ervaring overbrengen en zien dat er resultaten en plezier op de training is, zijn de drijfveren om hun vrije tijd hiervoor in te zetten.

Niet alleen de leden van de aangesloten verenigingen van de federatie Dongeradeel zijn welkom. Ook de leden van de naburige federaties de Wâlden en Tusken Waed en Ie kunnen aansluiten.

De welpen en pupillen worden door Tamme getraind in Anjum, Sip Jaap neemt de schooljeugd en de jongens en meisjes categorie op zich in het MFA te Holwerd.

Het trainen zal plaatsvinden op de vrijdagavonden in Anjum vanaf 15 januari vanaf 17.30 tot 20.00 en te Holwerd vanaf 15 januari om 17.00 tot 20.00 uur. Inleg is 30 euro voor 10 trainingen. Uiteraard kunnen de aanvangstijden nog wijzigen gezien de te verwachten grote deelname. Opgeven kan via de eigen kaatsvereniging.