Kans op waardecheques bij lotenactie in Dokkum

Dokkum - Wie in de laatste week van november en in de maand december zijn inkopen doet in Dokkum, maakt kans op een waardecheque. Ondernemers Vereniging Dokkum (OVD) heeft een prijzenpakket met vele waardecheques beschikbaar gesteld met een hoofdprijs van € 1.000,-.

Vijf weken lang (van 23 november 2020 tot en met 2 januari 2021) ontvangen klanten bij aankopen tot € 10,- bij winkels in de binnenstad, winkelterrein Zuiderschans en bij Jumbo en Albert Heijn in Dokkum een eindejaarslot en vervolgens bij iedere € 10,- weer een lot. Ingevulde loten kunnen vóór iedere trekking (de trekkingen zijn op maandag) ingeleverd worden bij: Hema Dokkum (Hoogstraat 18, Dokkum) of Terpstra Elektronika (Grote Breedstraat 12, Dokkum).

‘Eerder hebben we deze actie ook gedaan en daar is altijd goed op gereageerd. Zowel klanten als winkeliers waren enthousiast. Het is leuk om de klant te belonen en juist in deze tijd én met het oog op de komende feestdagen kan dat iedereen goed van pas komen, daar doen we het voor. En omdat de Kerstfair dit jaar niet doorgaat, voegen we toch iets feestelijks toe’, aldus Andries Terpstra namens de OVD.

Iedere trekking, gedaan door notaris Hellema, maakt u tien keer kans op een waardecheque van € 20,- en vijf keer kans op een waardecheque van € 50,-. Bij de laatste trekking, op maandag 4 januari 2021, maakt u bovendien kans op de superhoofdprijs van € 1.000,-, de tweede prijs van € 500,- en de derde prijs van € 250,-. Bij deze laatste trekkingen dingen alle ingeleverde loten mee naar de hoofdprijs. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.