Alex vander Veen start Veens Voetbal Academie

Kollum - Kollumer Alex van der Veen is gestart met Veens Voetbal Academie. Hij richt zich met name op individuele trainingen, kleine groepjes van ongeveer vier spelers of speelsters en (club) activiteiten/clinics voor alle leeftijden.

Met zijn mobiele trainingsmaterialen zoals onder andere ‘s werelds beste bal schietmachine (uniek in Friesland) die 200 ballen per uur op maat af kan leveren en multi-kickbackstations, zorgt hij met zijn enthousiasme voor unieke, cognitieve en innovatieve trainingen op het sportpark van VV Kollum, maar Alex komt ook op locatie voor activiteiten zoals kinderfeestjes, trainingskampen, linietrainingen, teamchallenges of op familiedagen van voetbalclubs.

Van der Veen is momenteel assistent/linie trainer van VV Kollum en jeugdscout en was zelf als voetballer actief was bij VV Kollum, ONS Sneek, VV Buitenpost, (zaalvoetbal) Futsal Heerenveen en Futsal Cambuur.

Op het speelveld van VV Kollum worden de linies van meerdere elftallen specifiek getraind voor hun positie (en dit kan ook bij jouw vereniging). Samen met Allert Pol Fysiotherapie begeleidt en traint hij spelers en speelsters om ze weer klaar te stomen voor de groepstrainingen en wedstrijden na (langdurig) blessureleed. De eerste lichting die haar comeback straks kan maken bestaat uit Berend Schootstra van hoofdklasser VV Buitenpost, Oege van Lingen van 2e divisionist VV Katwijk en Berend Jan Prins van 4e klasser WTOC.

In het Zwemcentrum Kollum worden spelers of speelsters extra getraind tijdens hun performance (18+) trainingssessies. Het zwembad doet lichaam en geest goed volgens Alex van der Veen en daarnaast zullen deze spelers/speelsters ook op andere ondergronden zoals het strand of in de sporthal getraind worden.

Daarnaast is het ontdekken en trainen van talenten ook iets dat Alex veel bezighoudt. Vanaf zijn 14e jaar is hij al (jeugd)trainer. Tieme de Bruin, speler van SC Heerenveen (-11) heeft in de voorbereiding van dit seizoen al (cognitieve voetbal) trainingen gedaan; in zijn eigen achtertuin nog wel.

Vooraf hebben ze samen een trainingsplan bedacht en na 8 trainingen was Tieme er weer helemaal klaar voor. Wil jij ook trainingen van Veens Voetbal Academie? Of wil jij namens de club iets organiseren?

Check de website www.veensvoetbalacademie.nl voor alle mogelijkheden en contact gegevens.