Volop vernieuwing bij Jansma Burdaard

BURDAARD - Jansma Burdaard blijft als toonaangevend kunststofproducent innoveren. Zo is er een nieuw profiel in gebruik genomen dat dient als basis voor de kozijnen. Hiervoor is geïnvesteerd in volledig gedigitaliseerde machines.

Nieuw in het leveringsprogramma zijn kunststof kozijnen met binnenkleur. Ook is de showroom gemoderniseerd en is recent een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Al 34 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
Jansma Burdaard is sinds 1987 een begrip op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. Het Friese familiebedrijf dat alle kozijnen en dakkapellen zelf produceert, is uitgegroeid tot een toonaangevend, modern bedrijf met meer dan 45 medewerkers. In de loop der tijd zijn de technische mogelijkheden enorm uitgebreid en kunnen de kunststof producten geleverd worden voor elk type woning, in bijna elke stijl, vorm en kleur.

Nieuw kunststof profiel en uitbreiding machinepark
Recentelijk is een nieuw kunststof profiel in gebruik genomen. Hiervoor is geïnvesteerd in geavanceerde machines die volledig geautomatiseerd zijn. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en hiermee voldoen alle kunststof producten aan de hoogste kwaliteitsnormen, ook op het gebied van isolatie en energiebesparing.

De nieuwste snufjes: nu ook kunststof kozijnen met binnenkleur
Jansma Burdaard kan de kunststof kozijnen nu in elke gewenste binnenkleur produceren. Hierdoor zijn fraaie kleurcombinaties binnenshuis mogelijk. Meer staaltjes van innovatie zijn ondermeer het Frisian Kozijn met rechte hoekverbindingen, de unieke authentieke Nostalgia onderdorpel en de fraaie Screenline zonwering tussen dubbelglas.

Vernieuwde showroom en website: www.jansmaburdaard.nl
Er is een geheel vernieuwde website gelanceerd met uitgebreide informatie. Een afspraak is eenvoudig te maken via www.jansmaburdaard.nl of de infolijn: 0519-332553. De pas vernieuwde showroom is weer helemaal up-to-date, maar gedurende de lockdown tijdelijk gesloten. Uiteraard is een afspraak aan huis conform de RIVM richtlijnen prima mogelijk.