Be Quick Dokkum verlengt contract met hoofdsponsoren Raadsma en Van Wieren & Vellinga

Dokkum - Zowel IJzerhandel J.M. Raadsma Dokkum B.V. als Van Wieren & Vellinga zijn al vele jaren samen hoofdsponsor van Be Quick Dokkum. Ook de komende drie jaar blijven beide hoofdsponsor en hebben het contract verlegnd.

Voorzitter Kees Theissen: “Als club zijn we daar natuurlijk blij om, maar ook trots. Het geeft in financieel opzicht vastigheid voor de toekomst en ook een gevoel van trots op deze loyale sponsoren.” Theissen toonde zich ook content met de nieuwe bezetting van de sponsorcommissie: “Er is en komt weer positieve reuring in de club. We zien ook dat er zich nieuwe sponsoren aanmelden. En dat in deze moeilijke coronatijd!”

Maar het blijkt ook dat de bestaande sponsoren trouw blijven aan de Dokkumer voetbalclub. Verschillende updates over contractverlengingen verschenen de laatste maanden op de sociale media van Be Quick Dokkum. Theissen: “Dit is erg belangrijk om onze vereniging up to date te houden en om onze leden op de gewenste niveau te kunnen blijven faciliteren”. Mede dankzij deze trouwe sponsoren is Be Quick Dokkum in staat om ook in de toekomst nieuwe initiatieven te ontwikkelen en de continuïteit van de club in stand te houden.

De sponsorcommissie van Be Quick heeft recentelijk dan ook de dringende oproep aan haar leden gedaan om tijdens en na corona-maatregelen ook te denken aan de lokale bedrijven en daar haar de inkopen te doen.