Thuiswerken & Fit blijven

Aangeboden door: deskshaper.com

Het afgelopen jaar hebben we meer dan ooit gemerkt hoe belangrijk het is om thuis fit te blijven. Werk je thuis, dan weet je hoe moeilijk dat kan zijn. Je kunt je voornemen om zelf oefeningen of een dagelijkse workout te doen, te trainen etc. maar het is lastig om dit in je drukke schema in te passen en vol te houden. Gelukkig is daar een heel eenvoudige oplossing voor: de Deskshaper!

Wat is een Deskshaper?

Een Deskshaper is een apparaat dat je kunt gebruiken terwijl je zit en tegelijkertijd iets anders doet. Het is een soort fiets, maar dan zonder wielen, stuur en frame. Alleen de trappers. Je kunt de 'stoelfiets' onder je bureau zetten en trappen terwijl jij je werk uitvoert op je computer. Je hoeft er niet eens over na te denken, het gaat vanzelf. Je kunt dus gewoon geconcentreerd aan het werk zijn terwijl je traint.

Eenvoudig

Je ziet dus dat het apparaat heel eenvoudig en laagdrempelig is in gebruik. Maar helpt het wel dan? Zeker! Doordat je het kunt gebruiken terwijl je werkt, ben je al snel veel langer aan het trainen dan je in de gaten hebt. Door het trappen train je niet alleen je beenspieren, maar verbeter je automatisch ook je houding. De beweging stimuleert je bloedsomloop en dat is iets dat alle cellen in je lichaam ten goede komt, ook je hersencellen. Kortom, het gebruik van de Deskshaper zorgt voor betere werkprestaties en andersom! Wat ook erg prettig is, is dat je de stoelfiets zo op kunt pakken en meenemen. Dus ben je klaar met 'dat rapport' op je computer, dan neem je hem mee naar de eettafel om even lekker de krant te gaan lezen terwijl je koffie drinkt en nog wat kilometers weg peddelt.

Een kleine investering met grote gevolgen

Een stoelfiets is, zeker in vergelijking met andere fitnessapparatuur, heel goedkoop. Je trapt moeiteloos de kilometers weg terwijl je aan je bureau aan een deadline zit te werken, of terwijl je een boek leest, televisie kijkt, handwerkt, noem maar op. Juist doordat deze manier van trainen gecombineerd kan worden met de uitvoering van andere taken, levert het zoveel tijdwinst op. "Geen tijd" of "te druk" is geen excuus meer en waarschijnlijk heb je ook geen excuus meer nodig, want je zal zien dat je met een stoelfiets trainen helemaal geen probleem vindt. Zo heb je door het doen van een kleine investering een grote invloed op je gezondheid en je levenskwaliteit.

Voordelen

Het is voor je gezondheid belangrijk om te zorgen voor een goed voedings- en slaappatroon én voor voldoende beweging. Dat laatste is met een zittend leven vaak het knelpunt. Om je te overtuigen dat thuis werken en fit blijven prima mogelijk is door het gebruik van een Deskshaper, zetten we de voordelen nog even voor je op een rijtje.

  • Goedkoop
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verbetert de bloedsomloop
  • Goed voor je conditie en gezondheid
  • Geen tijdverlies
  • Goed voor je werkprestatie
  • Overal te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen

Succes!