Grandcafé - Hotel van der Meer Dokkum geopend na verbouwing

DOKKUM - Na een complete verbouwing is Grandcafé – Hotel van der Meer weer geopend. Vanaf vrijdag 7 mei zijn de gerenoveerde én nieuwe hotelkamers te boeken en is het terras geopend. Jacob en Linda Holwerda en het team van Hotel van der Meer kunnen niet wachten om ook gasten te ontvangen in hun restaurant.

In 2020 kocht Bouwgroep Dijkstra Draisma het pand op de hoek van de Woudweg en de Strobosserweg. Het hotel - wat door Jacob en Linda Holwerda geëxploiteerd wordt - werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het horecastel is trots op het eindresultaat: “Er staat een volledig vernieuwd Grandcafé – Hotel. Ons enthousiaste team is er klaar voor om gasten te verwelkomen. Voor nu is dat op het terras en in onze luxe hotelkamers.”

De afgelopen maanden werd werkelijk alles aangepakt. In het restaurant is plek voor ruim zestig gasten en is zeer modern ingericht. Op de voormalige bovenverdieping van het hotel zijn drie nieuwe luxe hotelkamers plus een familiekamer gerealiseerd en de overige kamers ondergingen een volledige metamorfose. “Het complete hotel vormt qua sfeer en comfort één geheel”, aldus de trotse Jacob en Linda Holwerda.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is momenteel alleen het terras van 12.00-18.00u geopend. Ook is het mogelijk om een hotelkamer te boeken, het ontbijt en diner wordt dan op de kamer geserveerd.