Voetbaldag VV Zwaagwesteinde voor jeugdleden

DE WESTEREEN - VV Zwaagwesteinde hield zaterdag een voetbaldag voor alle jeugdleden tot en met 15 jaar. Op 11 afmeldingen na was de gehele jeugdafdeling aanwezig. Mede door de ruim zestig aangemelde vrijwilligers en uiteraard de 132 fanatieke jeugdleden werd het een prachtige voetbaldag.

Met behulp van vrijwilligers, Koninklijke Damstra Installatietechniek en Hoogland attractie verhuur werden drie voetbalvelden voorzien van spelonderdelen.

De jongste jeugd JO7-JO9 trapte dea dag af. Zij mochten zich eerst een half uur zich vermaken op de survivalbanen om vervolgens een onderling mixtoernooi af te werken op drie opblaasbare boardingvelden. Als kers op taart kregen alle voetballertjes een eigen voetbalkaart in VVZ style mee naar huis.

De andere jeugdleden, JO11-JO15, werkten in tien teams van gemiddeld acht personen een carrousel af van tien voetbal (spel)onderdelen. Tijdens elk onderdeel kon een speler punten verdienen. Uiteindelijk zijn al deze punten genoteerd op een gepersonaliseerde voetbalkaart.

De nieuwbakken supportersferiening VV Zwaagwesteinde verzorgde deze dag, mede door sponsoring van COOP De Westereen en Boersma’s Groente & Fruit, de catering en de muziek.