Greenjoy start elektrische sloepverhuur in Dokkum

Dokkum - Greenjoy begint met het verhuren van elektrische sloepen bij Hotel De Posthoorn in Dokkum. De officiële opening van het zevende verhuurpunt in Friesland is vrijdag verricht voor wethouder Jelle Boerema op het steigerterras 't Stalt van het hotel.

Greenjoy is een landelijke verhuurder van elektrische sloepen. Het bedijf is bijvoorbeeld ook actief in bekende watersportgebieden en waterrijke historische binnensteden zoals Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Leeuwarden en Sneek.

En nu ook in Dokkum waar het via SUP Skool Dokkum een samenwerkingspartner heeft gevonden in Hotel De Posthoorn waar twee ligplaatsen zijn gemaakt bij het terras ‘t Stalt.

Greenjoy verwacht dat deze twee huursloepen een goede aanvulling zijn voor het laagdrempelig watertoerisme in de stad.

Het gaat om online verhuren van elektrische sloepen per uur met een minimum van twee. Daarmee kiest het bedrijf een andere koers dan veel andere bedrijven die alleen per dag of dagdeel verhuren. De sloepen kunnen dagelijks gehuurd worden tussen 10.00 ent 21.00 uur. Boeken gaat online via de website www.greenjoy.nl.

De combinatie met een hotel heeft zich volgens het bedrijf elders inmiddels bewezen omdat er voor toeristen interessante arrangementen kunnen worden samengesteld. Greenjoy werkt in Friesland onder meer samen met Hotel Post-Plaza en Hotel Van der Valk in Leeuwarden, Hotel van der Valk Sneek en Hotel Princenhof in Earnewâld.