Casalux stopt: kijkdag voor online veiling

DE WESTEREEN - Wegens de bedrijfsbeëindiging van Casalux in de Westereen gaan 577 kavels onder de virtuele hamer op Onlineveilingmeester.nl. Vrijdag 27 september is er een kijkdag in de vestigingen in Heerenveen en De Westereen.

De kavels zijn opgedeeld in twee veilingen van de showroomvoorraad en de magazijn- en tegelvoorraad. Het grootste gedeelte van de kavels betreft bouw- en doe-het-zelfgoederen zoals wandtegels, vloertegels, wastafelkranen, inbouw regeldouches, douchegoten, wandclosets, badmeubels, designradiatoren en wastafels.

Casalux was sinds 1992 gespecialiseerd in het monteren van badkamers, toiletten, tegelvloeren en keukens en had tevens een showroom van 1500 m2 in De Westereen. De twee veilingen zijn reeds geopend en sluiten 28 en 29 september vanaf 19.30 uur.

De kijkdag vindt plaats op vrijdag 24 september tussen 11.00 uur en 15.00 uur. De kijkdag van de veiling showroomvoorraad is aan de Tolwei 7 in De Westereen, de magazijn- en tegelvoorraad is te bekijken in het pand aan de Venus 27 in Heerenveen.