Uitreiking hoofdprijzen eindejaarsloterij OVD

Dokkum - Bij Terpstra Elektronika zijn dinsdag de hoofdprijzen en de Dockumer kadobonnen van 50 euro uitgereikt aan de winnaars van de laatste trekking van de eindejaarsloterij van de Ondernemersvereniging Dokkum.

Er zijn ongeveer een half miljoen loten uitgegeven en bij de trekking van de hoofdprijzen lag er een heel grote stapel waar notaris Hellema de drie hoofdprijzen uit getrokken heeft. Dinsdagochtend heeft Andries Terpstra, na koffie met gebak, de cheques overhandigd.

Dhr. Hoogstra uit Oentsjerk heeft de hoofdprijs van duizend euro aan Dockumer kadobonnen gewonnen. De prijs van vijfhonderd euro kwam ook terecht in Oentsjerk, bij dhr. Dijkstra. De prijs van 250 euro is gewonnen door dhr. Swart uit Anjum. De winnaars van 50 euro zijn: dhr. Tamminga, mevr. Hellinga, dhr. De Haan en mevr. Guest. Zij won twee prijzen, 20 euro en 50 euro.

Zevende ronde

De winnaars van de 50.00 kadobonnen van de trekking van de zevende ronde zijn: fam. Tamminga uit Dokkum, fam. Hellinga uit Dokkum, fam. Berends van Schiermonnikoog; fam. de Haan uit De Westereen en fam. De Jong uit Dokkum.