Laatste week om uw kandidaat te nomineren voor de Gouden Pluim

regio - Wie wint de eerste Gouden Pluim? Dit jaar wordt de Gouden Pluim voor het eerst georganiseerd bij Nieuwsblad Noordoost-Friesland. Vele weken heeft u al de kans gehad uw kandidaat te nomineren voor de Gouden Pluim.  

Wie wint de eerste Gouden Pluim? Dit jaar wordt de Gouden Pluim voor het eerst georganiseerd bij Nieuwsblad Noordoost-Friesland. Vele weken heeft u al de kans gehad uw kandidaat te nomineren voor de Gouden Pluim.  

Zondagavond, 25 november is het laatste moment dat u iemand kunt opgeven, daarna sluit de nominatiepagina. Op maandag 26 november komt de jury bijeen om de vijf kandidaten die voor Gouden Pluim gaan strijden te kiezen.

Heeft u een geschikte kandidaat in gedachten die deze eervolle prijs verdient? En heeft u hem/haar nog niet opgeven? Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur voor zondagavond 25 november 2018 een mail naar: weekblad@ndcmediagroep.nl. Vermeld hierbij het volgende: wie nomineert u, waarom verdient hij/zij de Gouden Pluim, en de gegevens waarop wij met u en de genomineerde contact kunnen opnemen (naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres).

Benieuwd welke kandidaten gaan strijden om de titel? Hou dan vanaf 26 november de krant en Facebookpagina in de gaten.