Verkiezingsdebatten live op Streekomroep RTV NOF

kollum - Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers van streekomroep RTV NOF hoeven inwoners van de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân in november niks te missen van de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u na het invullen van de StemWijzer op ikbeneruit.frl nog twijfels volg dan de verkiezingsdebatten in Kollum, Burdaard en Dokkum om uw definitieve keuze te bepalen. Ook verschijnt deze week de najaars-editie van het RTV NOF Magazine met daarin veel aandacht voor politiek.

CDA, ChristenUnie, ELP-NEF, FNP, Gemeentebelangen, PvdA, S!N, VVD en de Waddenpartij gaan de komende maand meerdere keren met elkaar in debat over zaken die uw leven en uw omgeving direct raken. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van straten, veiligheid, windmolens, gaswinning, onderwijs en openingstijden van winkels en cafés. Via de kanalen van RTV NOF kunt u de debatten live volgen.

Maandag 12 november 19.30 uur Gemeentehuis Kollum o.l.v. Ingrid Wagenaar

Vrijdag 16 november 20.00 uur MFC Burdaard o.l.v. Wim Brons

Maandag 19 november 20.00 uur IJsherberg Dokkum o.l.v. René Koster

Deze debatten zijn te volgen via digitaal tv-kanaal 20 bij Kabelnoord. Livestreams op www.rtvnof.nl, de app van RTV NOF voor iPhone/Android, Facebook – YouTube streams en de radiofrequenties .

Verkiezingsuitslag woensdag 21 november live bij RTV NOF

Op woensdag 21 november gaan de inwoners van Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. naar de stembus. De uitslag van de verkiezingen is in een speciaal programma vanaf 20.00 uur live te volgen op RTV NOF radio, tv en online. Vanuit de IJsherberg in Dokkum doen de vrijwilligers samen met Omrop Fryslân verslag van deze spannende avond.