Taxi NOF uit Kollumerzwaag wint landelijke Taxi-Innovatieprijs 2018

KOLLUMERZWAAG - “Wow, ik ben zo ontzettend trots”, aldus Jessica van der Heiden. “Ik had Taxi NOF hiervoor niet opgegeven maar iemand uit het midden van het land heeft dit wel gedaan. En dat maakt het extra bijzonder”.

Eind september kreeg Jessica een mailtje met het bericht dat Taxi NOF genomineerd was voor de Taxi-Innovatieprijs 2018. Dit is een jaarlijks terugkerende prestigeprijs en belangrijk binnen de taxiwereld. Er waren 5 bedrijven genomineerd en op de jaarlijkse landelijke Taxidag op 11 oktober in Houten zou de winnaar bekend gemaakt worden.

Taxi NOF is genomineerd omdat zij al haar taxi’s, die WMO rijden in Noord Oost Friesland, heeft voorzien van AED’s (Automatische Externe Defibrillators) en tevens heeft Taxi NOF al haar chauffeurs opgeleid om te reanimeren en de AED op de juiste manier te bedienen.

“De Taxidag was dus spannend voor ons, rond vijf uur was de uitreiking. Taxi NOF was de winnaar! Zo gaaf!“ glundert Jessica van der Heiden. ”Taxi NOF had meer dan 50% van de stemmen. We hebben de AED’s in de taxi’s om de leefbaarheid in onze regio te vergroten en om onze klanten gelijk te kunnen helpen als dat nodig mocht zijn.

En dat dit initiatief dan landelijk wordt bekroond door het winnen van de Taxi-Innovatieprijs, is geweldig. Ik hoop dat veel bedrijven ons voorbeeld zullen volgen”.