Wie wint de eerste Gouden Pluim?

regio - Wie heeft er dit jaar iets bijzonders gedaan voor een ander? Wie bezoekt vaak ouderen in een verzorgingstehuis, doet iets extra's voor een sportvereniging, heeft een evenement georganiseerd voor een goed doel of iemand geholpen die in nood zat? Heeft u iemand in gedachten? Let dan goed op, want dit jaar reikt Nieuwsblad Noordoost Friesland voor het eerst de Gouden Pluim uit aan de persoon die iets bijzonders heeft gedaan.

Iedereen die in Noordoost Friesland woont en zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap kan genomineerd worden. Vervolgens selecteert een jury vijf finalisten die gaan strijden om de Gouden Pluim.

U kunt tot zondagavond 25 november 2018 personen nomineren die volgens u moeten winnen. U kunt maximaal twee personen nomineren. Dit kan via de website goudenpluim.nieuwsbladnof.nl of stuur een mail naar: weekblad@ndcmediagroep.nl. Vermeld hierbij het volgende: wie nomineert u, waarom verdient hij/zij de Gouden Pluim, en de gegevens waarop wij met u en de genomineerde contact kunnen opnemen (naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres).

Op 26 november komt de jury bijeen en kiest uit alle genomineerden 5 Noordoost Friezen die kans maken op de titel. Wie er uiteindelijk wint wordt gezamenlijk bepaald door het publiek en de jury. Houd de krant van 30 november goed in de gaten om te zien wie de finalisten zijn.

Bent u benieuwd naar het verloop van de verkiezing? Volg deze dan in de krant en op onze Facebookpagina.