Gastvrijheids-goeroe Wouter Verkerk inspireert ondernemers in Noordoost Friesland

SURHUISTERVEEN - Maandagavond 5 november organiseert Stichting RegioMarketing en Toerisme haar jaarlijkse najaarsbijeenkomst voor toeristische ondernemers uit de regio Noordoost Friesland in Surhuisterveen. Wouter Verkerk geeft een lezing over het thema gastvrijheid.

Niets op het vlak van ‘gastheerschap’ en ‘gastvrijheid’ ontgaat hem, het lijkt zelfs of hij er mee op staat en weer mee naar bed gaat. Hij geeft lezingen, traint grote en kleine bedrijven, kijkt naar ontwikkelingen en trends, prikkelt en enthousiasmeert. Wouter Verkerk komt 5 november naar Surhuisterveen om ondernemers in de regio Noordoost Friesland te inspireren met zijn gastvrijheidslezing. Hoe ga je om met de stress-gast? Zijn arrangementen tegenwoordig nog zinvol? Hoe verlengen we het seizoen? Geënt op ondernemers in Friesland geeft hij hier antwoord op.

Naast Verkerk presenteert Stichting RegioMarketing en Toerisme haar plannen voor 2019 en praat de provinciale marketingorganisatie Merk Fryslân de zaal bij over de acties die op stapel staan. Ook is er de gelegenheid om te netwerken met collega ondernemers.

De avond begint om 19.00 uur. Locatie is Zalencentrum de Lantearne in Surhuisterveen. Toeristische ondernemers in de regio Noordoost Friesland zijn van harte welkom. Aanmelden is verplicht en kan nog t/m 2 november 2018 via: https://rmtnof.wordpress.com/najaarsbijeenkomst-5-november-2018/.