MC Sionsberg versterkt banden met partners

dokkum - Per 1 oktober werkt Medisch Centrum Sionsberg samen met de chirurgen van Heelkunde Friesland en de internisten van de Maatschap Interne Geneeskunde & MDL - MCL bij het aanbieden van poliklinische zorg in Dokkum

MC Sionsberg werkt al een aantal jaar samen met medisch specialisten vanuit het MCL op de vakgebieden: Dermatologie, Longgeneeskunde, KNO, Gynaecologie, Urologie en Orthopedie. Doordat de chirurgen zich verenigd hebben in Heelkunde Friesland kunnen zij zich vergaand specialiseren en optimaal concentreren op de zorg voor de patiënt zoals zij die voorstaan: zinnig, kwalitatief zeer hoogwaardig, voor iedereen bereikbaar en toekomstbestendig. Vanaf 1 oktober zullen chirurg van der Mijle en chirurg Mὃllers de algemene chirurgische poliklinische zorg samen met de chirurgen vanuit MC Sionsberg verzorgen.

De MCL-internisten dr. M. H. Hemmelder, dr. B. Franken en dr. M.B. Polee, komen vanaf 1 oktober de algemene interne geneeskunde op de polikliniek in Dokkum versterken en doen dit in samenwerking met de huidige werkzame internisten van MC Sionsberg.